Renner

På toilettet med Jeremy Renner

Af Søren Høy, Viasat Film

Billedresultat for Jeremy RennerDer er Cannes-moments, som man aldrig glemmer. Efter et interview med den dygtige og alsidige stjerne Jeremy Renner (’Hurt Locker’, ’Bourne 4’) opstod der et af slagsen. Interviewet var meget vellykket. Han var cool og sympatisk. Han fortalte ærligt om hvorfor, han laver kalorielette actionfilm mellem de kunstnerisk stærke produktioner. ”Helt ærligt er jeg nødt til at lave film, som bliver set af folk. Selvom jeg elsker de små film, så kan det være frustrerende som skuespiller, hvis dit arbejde knapt bliver bemærket.” Samtalen fortsatte om dansk film, og da vi begge skulle slå en streg, blev vi enige om, at tale færdig på herretoilettet.

Konklusionen er, at han har en hård, præcis stråle. Virkelig star quality. Han havde i øvrigt solbriller på hele tiden. Cannes er underlig fra tid til anden.

Kampen om Guldpalmen afgøres på søndag, og der er vist 16 af de 20 film i konkurrencen. Der er to film, der skiller sig markant ud i kvalitet, oplevelse og palme-muligheder.

Billedresultat for La Vie d’Adéle’Min favorit er den franske ’La Vie d’Adéle’. En tre timers fantastisk rejse sammen med den 17-årige Adéle, der finder ud af, at hun er lesbisk. Blandt andet har filmen en 15-minutters helt ægte og detaljeret sex-scene, som vil gøre Lars von Trier misundelig.

Billedresultat for la Grande Bellazza

En anden oplevelse er den italienske ’La Grande Bellazza’ om en gammel libertiner, der ser tilbage på sit indholdsløse, men stærkt underholdende liv.Kun juryen har palme-fordelingen. Lige nu er de isolerede på et slot i bjergene uden telefoner og net.Søndag aften finder den 66. Cannes-festival sin vinder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s