Stalking CC – 4

KKO ledes forbilledligt og med analaggresiv-præcision af chefredaktør Claus Christensen. EKKO har det seneste års tid haft adskillige dagsordensættende nyheder. Men hvad gemmer der sig bag den brutale facade af filmjournalistikkens verden?

Jeg kan ikke finde ham. Han undgår mig. Før var vi så tætte på hinanden. Nu undgår han mig. Hvor er Claus? Han sender mig en sms fra tid til anden. Højest dog en gang om dagen. Han flygter, når han ser mig. Undgår mig. Jeg forstår det ikke. Det er svært at stalke Claus Christensen, når han ikke gider være med til det.

Jeg må finde ham. Jeg må spørge, om de andre har set ham. Der er en fransk kvinde. Jeg spørger hende.

Mig: Avez-vous vu Claus?

Hende: Claus – c’est qui?

Mig: Claus Christensen, le Rédacteur en chef d’EKKO?

Hende: Ne sais pas se épaule …

Nå, øv. Hun har ikke set ham. Men ligefrem kalde ham stodder, det er da lidt frækt efter min mening. Der er en italiensk mand med lyserød skjorte og halskuld. Ham spørger jeg.

Mig: Avete visto Claus?

Ham: Claus. Santa Claus?

Mig: Non, Claus Christensen – Il Direttore Responsabile de EKKO.

Ham: Non so in piedi spalla. Cristo cazzo. Stronzo.

Aj, hvor ærgerligt. Sikken han bandede, da jeg spurgte om Claus. Heldigvis kommer der en kineser – måske taler han mandarin. Jeg prøver.

Mig: 你見過克勞斯

Ham: 克勞斯, 是誰

Mig: 克勞斯克里斯滕森編者的迴聲

Ham: 不知道站在肩膀

Mig: 我有他的照片

Ham: 哈哈他像他的戀童癖的邁克爾

(viser billedet)

Mig: 是的,他- 但不幸的是它是不是他。我尋找他的分身。可能已經看到別人誰是喜歡他

Ham: 哈哈哈哈它的樂趣。這是……

Han har ret. Det er skørt. Men heldigvis kan jeg gå på jagt efter hans dobbeltgænger. I morgen har jeg et billede af dobbeltgængeren. Det må være en god mission for dagen. Det bliver spændende.

Rene Fredensborg er jo også kommet. Ham tør jeg ikke stalke, for han skriver bare om det. Altså at jeg stalker ham – og inden jeg får set mig om, så står det i an artikel, at jeg stalker ham. Det ville være at gøre for meget ud af det her. Så bliver det jo pludselig internt. Mellem os. Nepotisme, kunne man kalde det. Eller kan man? What ever, som de unge siger.

Fredensborg kalder sig vist nok Randy Frydenlund. Randy betyder liderlig på amerikansk. Jeg var en ven, som engang arbejdede sammen med en, som hedder Randy Bitch. Liderlige tæve. Et ok navn at tage på punkband turne med. Men som socialrådgiver… Nå, nok om mig.

Nu går jeg ind og ser 3D porno.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s