Stalking CC – 2

KKO ledes forbilledligt og med analaggresiv-præcision af chefredaktør Claus Christensen. EKKO har det seneste års tid haft adskillige dagsordensættende nyheder. Men hvad gemmer der sig bag den brutale facade af filmjournalistikkens verden?

Jeg er i gang med at stalke EKKOs chefredaktør, Claus Christensen. Jeg følger ham overalt. Altså hvor jeg er i forvejen.

Det startede i går, og man kan vist roligt sige, at det har udviklet sig.

I dag har jeg både BREAKING NEWS (dem der laver den slags skriver det altid med stort) og en WARNING BREAKING NEWS. En advarsel. Den kommer vi til.

Efter morgenfilmen møder jeg Berlingskes surfer, formand for kritikerforeningen og forfatter til en Ove Sprogøe-biografi, Jacob Wendt Jensen. Han trækker mig diskret til side og fortæller, at han havde talt med Drs Per Juul Carlsen, som kunne fortælle, at han i går aftes havde set Claus Christensen blive eskorteret fra den røde løber  – holdt i et fast greb i kraven af en gangster-lignende franskmand, der var dobbelt så høj som Claus.

Efter at han har tørret mig op fra gulvet, henviser han til Per Juul for yderligere detaljer. Det afslår jeg naturligvis, for hvorfor checke en kilde, nu når historien er på plads? Det virker unødvendigt. I øvrigt mener jeg, helt i EKKOs ånd, at det vel er lige meget om historien er helt sand eller korrekt husket – bare den er god og kandiderer til BREAKING NEWS – og det gør den sandelig.

Kort efter møder jeg Claus selv. Jeg tænker, at jeg vil spille journalistens mest brugte kort: naivitet, uvidenhed og indladenhed.

SH: Nå, hvad så? Er der sket noget spændende i går aftes, Claus?

CC: (Råber) Altså der går en historie om, at jeg blev smidt af den røde løber i går – men inden du skriver det i din blog, så vil jeg gerne afvise det. Helt og aldeles!

(Her finder jeg ud af, at det med bloggen allerede er sluppet ud. Jeg har tydeligvis ikke kamufleret det godt nok… Han ved, at jeg er på en mission…)

SH: Altså ifølge mine kilder, så blev du kanoniseret ud af star zone af en bodybuilder fra doping-land. Og den historie arbejder jeg videre på.

(Og det er så her, at jeg tager mit kamera frem, for at fange et billede af ham)

CC: (Råber) Neeeej. (Han får hosteanfald).

Men her er billedet, som tydeligt viser en mand, der forsøger at undgå kameraets snagende linse.

Det har åbnet for endnu en historie, som jeg er nødt til at forfølge: Har Claus Christensen en dobbeltgænger? I så fald vil jeg finde ham. Er nok nødt til at hyre en assistent til opgaven, for fra i morgen bliver det her interessant.

Her kommer nemlig WARNING BREAKING NEWS:

I morgen ankommer Rene Fredensborg. Det gyser i filmbranchen. Fredensborg var manden, der, faciliteret af EKKO, fik trevlet nepotismens usle sammensværgelse op i filmbranchen. En konsulent blev fyret, en masse debat, et gevaldigt skvulp i filmbaljen. Fredensborg er, som Claus Christensen, en rar mand. Godheden selv. Han har dog den sjove vane, at han skriver alt det, som man siger til ham. Derfor har jeg følgende råd til alle dem, der vil møde Fredensborg de kommende dage:

Tag ikke stoffer sammen med ham. Ikke engang velour eller fløjl.

Omtal ikke din barndom eller andre pinlige episoder.

Hold hånden foran munden, hvis du taler i mobil. Han kan muligvis mundaflæse.

Tal om: Vindindustri, Kinas fremmarch, madopskrifter, muligvis Elton John hvis I er ved at løbe tør. Det burde være sikre emner.

Jeg er vildt spændt på, om jeg møder Claus Christensens dobbeltgænger i morgen. Jeg vil gøre mit yderste for, at få et billede af dem sammen inden festivalen slutter…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s