CPH:DOX – efterårets varmeste filmevent

“For fjerde år i træk slår vi dørene op til Nordens største dokumentarfilmfestival. Ti dage i biograferne med alt fra afghanske bodybuildere og Hitchcock-lookalikes til blokfløjteundervisning, politisk propaganda og væsner fra det ydre rum”.

Sådan præsenterer CPH:DOX sig selv på den lækre og velstrukturerede hjemmeside. Man kan diskutere hvor brugbart Internettet er – hvor meget der er tidsspilde i forhold til effektivt brug – men når det handler om spændende filmbegivenheder, så er nettet helt afgørende for at kunne navigere i de mange muligheder.

Der er intet mindre end 140 film på årets dokumentarfilmfestival i København. Det er imponerede, det er vildt, og det er klart alt for meget. Man bliver helt stakåndet ved tanken om alle de film, som man ikke kan nå at se i det store program. Oven i dokumentarhatten får publikum et væld af sjove arrangementer. Alt fra clubevents over debatter til udstillinger og koncerter. CPH:DOX er med andre ord ved at udvikle sig til årets mest omfattende og væsentligste kulturbegivenhed i hovedstaden.

Nu da det er umuligt at nå det hele, så kommer der et lille tip herfra: Kig på talenterne i serien ”Boost the Dox”. Det er politiske dokumentarfilm med kant og vilje – det er her, fremtidens historiefortællere indenfor genren kigger frem for første gang.

Se mere på: http://www.cphdox.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s